expertní micelární řada

NOVINKA
EXPERTNÍ MICELÁRNÍ ŘADA

ODLIČUJTE SE JAKO PROFESIONÁLKA!
Nechte vaši pleť dýchat a dopřejte si odlíčení jako od profesionála s novou Expertní micelární řadou NIVEA. Sáhněte po micelární vodě, micelárních ubrouscích nebo dvoufázovém odličovači očí.

ODLIČTE SE BEZ NÁMAHY JEDNÍM TAHEM

Máte ráda výrazné líčení a nebojíte se vybočit z davu? Černých očních linek i neslíbatelné rtěnky vás kdykoliv pohodlně zbaví nová Expertní micelární řada NIVEA s výtažky z černého čaje. Hravě si poradí s dlouhotrvajícím i voděodolným make-upem a nezanechává mastný film.

Odličování začněte u očí a jejich okolí dvousložkovým Expertním odličovačem očí. Díky složení s oleji si snadno a lehce poradí se všemi typy líčidel bez zbytečného dření a drhnutí. 

Pro odlíčení pleti celého obličeje použijte Expertní micelární vodu, která jemně odstraní váš make-up i nečistoty. Nejste ve své koupelně? Sáhněte do kabelky pro praktické Expertní micelární ubrousky, které vás pohodlně kdykoliv zbaví voděodolného make-upu. 
 
expertní řada

ODLIČOVACÍ TRIKY PROFESIONÁLNÍ VIZÁŽISTKY LUCIE JANKŮ: JAK NA TO?

Jak při vaší práci postupujete při odličování?
V první řadě záleží, zda odličuji silný, voděodolný make-up nebo normální make-up. V případě, že odličuji ten první, začínám dvousložkovým odličovačem MicellAir, abych pořádně odlíčila oči a jejich okolí. Poté micelární vodou postupně odlíčím celý obličej, dokud není tampónek celý čistý. Na voděodolně nalíčené oči mám ráda dvousložkový odličovač. Pokud hned po odlíčení s ním chci oči znovu namalovat, tak víčko a řasy ještě dočistím micelární vodu. Dvousložkový oční odličovač je také skvělý na večerní odlíčení (tento postup doporučuji na veškeré večerní odlíčení). Pokud potřebuji odlíčit klasický make-up, použiju micelární vodu. Nejprve odlíčím oči a pak zbytek make-upu. Netlačím. Je také důležité si vybrat i správné tampónky, které nedráždí pokožku. 

Máte nějaký trik, jak odličovat jemnou a citlivou oblast očního okolí?
Používám kvalitní odličovač, který nezpůsobuje zarudnutí a snadno odličuje. Oči „nedrhnu“, ale přikládám na víčka navlhčené tamponky, nechám je chvíli působit a pak „rozpuštěný“ make-up lehce stírám směrem dolů. Zbytky dočistím vatovou tyčinkou namočenou v odličovači. 

A jak se odličujete vy sama? 
Můj každodenní rituál je následující: nejprve použiji dvousložkový odličovač očního make-upu MicellAir. Mám ho ráda, protože krásně odlíčí řasenku, neštípe, ani jinak nedráždí oči a odličuje, aniž bych musela oči dlouho zatěžovat. Zároveň nevysušuje pokožku, takže se nebojím vzniku vrásek. Poté sahám po micelární vodě a tou odlíčím zbytek nalíčení. Pak použiji odličovací balzám (není to ani pěna, ani gel, jde o krém, který se teplem promění v olej). Tím namasíruji již odlíčenou pleť a opláchnu. Je to můj relaxační rituál. Obsahuje totiž plno esenciálních olejů a výtažků z bylin a mám ho dělaný na zakázku přímo pro mě. 
 
profesionální maskér
Doporučeno profesionálními maskéry. Už nikdy víc žádné stopy make-upu na vašem polštáři!