OCENĚNÍ PRO ZNAČKU NIVEA

OCENĚNÍ PRO ZNAČKU NIVEA

Čeští spotřebitelé důvěřují značce NIVEA.

NEJDŮVĚRYHODNĚJŠÍ ZNAČKA

TĚLOVÁ A KOUPELOVÁ KOSMETIKA NIVEA JE JEDNIČKOU VE SVÉ KATEGORII

Program nejdůvěryhodnější značka je spojen s nejrozsáhlejší nezávislou anketou zaměřenou na společenskou důvěru. V letošním roce bylo hodnoceno v České republice téměř 600 značek v 60 kategoriích, a to čtyřmi tisíci spotřebiteli. Ti vyplňovali on-line dotazník, ve kterém v jednotlivých kategoriích volili právě značku, které důvěřují. V každé kategorii mohla zvítězit jen jedna. 

Je nám ctí podělit se s vámi o výbornou zprávu, že NIVEA tělová a koupelová kosmetika obhájila prvenství ve své kategorii. 

nejdůvěryhodnější značka

SUPERBRANDS 2023

NIVEA opět získala titul Superbrands

NIVEA opět získala titul Supebrands, který je znakem speciálního postavení a uznání vynikajícího postavení značky na lokálním trhu. Superbrands je nejuznávanější nezávislá globální autorita v oblasti hodnocení a oceňování obchodních značek.

 

Pečeť Superbrands získají značky s vynikající pověstí – zákazníci si s nimi spojují významné hodnoty a mají k nim osobní vztah. Od svého vzniku ve Velké Británii si projekt získal celosvětové uznání a dnes je cena Superbrands uznávána jako speciální ocenění, které na základě sjednocených kritérií a metod každoročně identifikuje nejlepší z nejlepších značek v téměř 90 státech na pěti kontinentech.

superbrands

TOP ODPOVĚDNÁ FIRMA 2017

NIVEA oceněna jako top odpovědná firma

Nezávislá cena platformy Byznys pro společnost, vyzdvihuje nejzajímavější aktivity na poli trvale udržitelného a odpovědného podnikání. Oceňuje firmy, které se dlouhodobě a strategicky věnují rozvoji společnosti, snižování dopadu na životní prostředí a přinášejí inovativní řešení. NIVEA byla za rok 2017 oceněna bronzovým hodnocení ve dvou kategoriích TOP ODPOVĚDNÁ VELKÁ FIRMA 
SPOLEČENSKÝ PROSPĚŠNÝ PROJEKT.

top odpovědná firma
top odpovědná firma

COSMO BEAUTY AWARDS

NIVEA oceněna ve čtyřech kategoriích Cosmopolitan beauty awards

I v roce 2019 sbírala NIVEA ocenění!

Z  již čtvrtého ročníku Cosmopolitan Beauty Awards 2019 vyšla NIVEA opět jako vítěz. Čtenářky časopisu Cosmopolitan rozhodovali o vítězích z bezmála 400 kosmetických přípravků a nástrojů v 11 kategoriích.

 

V roce 2019 byla NIVEA oceněna hned čtyřikrát:

NIVEA byla v roce 2018 oceněna ve třech kategoriích:

  • Nejlepší balzám na rty - Labellino Pečující balzám na rty Raspberry & Red Aple
  • Nejlepší tělová péče - Tělový krém NIVEA Care
  • Nejlepší tělový čistící produkt - Pečující sprchová pěna s ovocnou vůní
labellino
creme care
pečující pěna

NIVEA byla v roce 2017 oceněna ve čtyřech kategoriích:

  • Nejlepší odličovat očí -Dvoufázový odličovač očí a make-upu
  • Nejlepší tělová péče - Zpevňující tělový olej Q10 plus
  • Nejlepší sérum - Perlové sérum proti vráskám Q10 plus
  • Nejlepší balzám na rty - Lip Butter Raspberry Rosé

 

cosmopolitan
cosmpolitan

VOLBA SPOTŘEBITELŮ

Nejlepší novinka pánské kosmetiky

Volba spotřebitelů - Nejlepší novinka je marketingový program, který již šestnáctým rokem monitoruje, oceňuje a podporuje nové a inovované výrobky nebo výrobkové řady uvedené na český trh. Oceněné produkty jsou vyhlášeny na základě průzkumu v ČR provedeného na reprezentativním vzorku 4 000 respondentů. NIVEA byla oceněna v kategorii pánská kosmetika za řady NIVEA MEN PROTECT & CARE.

volba spotřebitelů