Luminous money back
100% ZÁRUKA VRÁCENÍ PENĚZ*

ŘADA NIVEA LUMINOUS PROTI STRIÍM A TMAVÝM SKVRNÁM

Vyzkoušejte produkty pro sjednocený tón pleti z řady NIVEA Luminous, bez rizika!

Pokud zakoupíte kterýkoliv z produktů z této řady a nebudete s ním po 4 týdnech pravidelného používání dle návodu spokojeni, vrátíme vám peníze.

GARANCE VRÁCENÍ PENĚZ

POKUD NEBUDETE SPOKOJENI, VRÁTÍME VÁM PENÍZE!

*Akce probíhá v období od 27. 3. do 1. 5. 2024.

 

Nákup je možné uskutečnit ve všech kamenných prodejnách i online e-shopech v rámci České republiky. Účtenky za produkty zakoupené během trvání akce je možné uplatnit nejpozději do 5 týdnů po skončení akce, tedy do 5. 6. 2024. Akci je možné využít maximálně 1x na jeden výrobek z jednoho druhu produktů z řady NIVEA Luminous (druhy: péče o tělo, péče o pleť, ochrana před slunečním zářením). Celkem je tedy možné vrátit peníze maximálně 3x, za 3 různé zakoupené produkty, vždy z různých druhů dané řady NIVEA Luminous.

 

Akce platí na prvních 1000 uplatněných žádostí.

JAK NA TO

Krok za krokem

Krok za krokem
  1. NAKUPTE v době konání akce libovolný produkt z řady NIVEA LUMINOUS a uschovejte si originální účtenku z vašeho nákupu.
  2. POUŽÍVEJTE zakoupené produkty pravidelně a podle návodu na obalu po dobu alespoň 4 týdnů.
  3. POKUD VÁS PRODUKTY ani po pravidelném 4týdenním používání NEPŘESVĚDČILY, prostřednictvím formuláře na této stránce NAHRAJTE nejpozději do 5. 6. 2024 ÚČTENKU za daný nákup, UVEĎTE DŮVOD SVÉ NESPOKOJENOSTI a vyplňte požadované údaje včetně skenu účtenky a čísla bankovního účtu.
  4. ZÍSKEJTE PENÍZE ZPĚT! Po ověření účtenky a splnění pravidel vám vrátíme peníze za nákup daného produktu zpět na účet, a to nejpozději do 30 dnů po registraci účtenky.

Úplná pravidla naleznete zde.

 
REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ

REGISTRUJTE SVOU ÚČTENKU



* Povinný údaj
NIVEA LUMINOUS

KOMPLETNÍ PÉČE PROTI STRIÍM A TMAVÝM SKVRNÁM

Vědci společnosti NIVEA zkoumali více než 10 let přes 50 000 složek, než našli vysoce účinnou látku Luminous630®, která působí na buněčné úrovni a vyrovnává hladinu melaninu v pleti i v pokožce celého těla.

 

Naše produkty Luminous630® pro péči o pleť i pokožku těla s unikátní recepturou a vědecky ověřeným komplexem pro vyrovnání tónu pleti obsahují patentovaný Luminous630® - ten snadno vyrovnává rozdíly v tónech pleti obličeje a také pokožky těla, kde zároveň snižuje viditelnosti strií, skvrn od slunce i pigmentových skvrn.

 

Více o tělové péči Luminous630 proti striím

Více o pleťové péči Luminous630 proti pigmentovým skvrnám

 
Luminous