Pravidla soutěže Vyhrajte chvilku pro vás

Úplná pravidla soutěže
Vyhrajte chvilku pro vás



Smyslem těchto úplných pravidel je úprava podmínek reklamní spotřebitelské akce nazvané "Vyhrajte chvilku pro vás“ ("soutěž"). Tato úplná pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně upravuje podmínky uvedené soutěže na internetových stránkách, informační lince a na jiných nosičích a materiálech určených soutěžícím spotřebitelům. V případě rozporu textu zkrácených pravidel či podmínek soutěže na uvedených materiálech určených spotřebitelům s textem těchto úplných pravidel, mají přednost tato úplná pravidla. Tato úplná pravidla mohou být pozměněna ze strany pořadatele soutěže formou písemných dodatků.

Pořadatelem soutěže je společnost Beiersdorf spol. s r.o., se sídlem Radlická 354/107b, Radlice, 150 00 Praha 5, IČO: 481 17 099, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 16933 („pořadatel“). 

Originál úplných pravidel bude po dobu soutěže zveřejněn na www.NIVEA.cz/rossmann.

Termín a místo konání soutěže: Soutěž probíhá v termínu od 31. 1. 2024 00:00:01 hod. do 27. 2. 2024 23:59:59 hod. („termín konání soutěže“) na území České republiky, výhradně prostřednictvím jednotlivých kamenných provozoven Rossmann společnosti ROSSMANN, spol. s r.o. (v prodejní době jednotlivých provozoven, jejichž výčet je uveden na https://www.rossmann.cz/prodejny), a e-shopu v aplikaci ROSSMANN CLUB (více na https://www.rossmann.cz/e-shop) („místo konání soutěže“), a to výhradně prostřednictvím webových stránek www.NIVEA.cz/rossmann („soutěžní web“).

 

Účast v soutěži:

Soutěž se vztahuje na jakékoliv výrobky pořadatele prodávané pod obchodní značkou NIVEA, NIVEA MEN anebo Labello („soutěžní výrobek“).

Spotřebitel (zájemce o účast v soutěži) se soutěže o výhry zúčastní tak, že v termínu konání soutěže:

  •  
    jednorázově tj. na jeden daňový doklad zakoupí jakékoli soutěžní výrobky (NIVEA, NIVEA MEN, Labello) (libovolný počet kusů) v celkové hodnotě nejméně 249,- Kč vč. DPH v místě konání soutěže (kamenné prodejny Rossmann anebo e-shopu v aplikaci ROSSMANN CLUB) („soutěžní nákup“), 
  • uschová si daňový doklad – účtenku/fakturu prokazující provedení soutěžního nákupu („účtenka“),
  • a registruje se (včetně uvedení požadovaných údajů v podobě – jméno, příjmení, pohlaví, e-mail, doručovací adresa soutěžícího a datum nákupu uvedené na účtence a scan účtenky) na soutěžním webu www.NIVEA.cz/rossmann.,
  • a potvrdí souhlas s těmito úplnými pravidly soutěže včetně souvisejícího zpracování osobních údajů stiskem příslušného tlačítka odeslat, čímž současně potvrzuje, že je starší 15 let.  Osoby mladší 15 let prohlašují, že spolu se soutěžní registrací zašlou potvrzení rodiče k účasti v této soutěži. Výhra se doručuje pouze na území České republiky,

(dále jen „registrace“).

Za soutěžícího v soutěži o výhry se považuje osoba, která splnila všechny podmínky pro zapojení do soutěže, tj. mimo jiné provedla soutěžní nákup a vložila údaje přes webový formulář. Soutěže se může soutěžící účastnit opakovaně, vždy s novými údaji z nové účtenky a novou registrací. Údaje z účtenky lze do soutěže zaslat vždy pouze jedenkrát; v opačném případě budou obě (nebo více) registrací se stejnými údaji z účtenky ze soutěže vyřazeny. V rámci jedné registrace na soutěžním webu je možné zaslat maximálně údaje z jedné účtenky. Za dokončený a řádně provedený soutěžní nákup se považuje takový nákup, u kterého nebylo využito odstoupení od smlouvy ve lhůtě 14 dní bez uvedení důvodu.

Účtenky musí být čitelné, a musí z nich být patrné zakoupení soutěžních výrobků v termínu konání soutěže. Soutěžní nákup je nutné provést před registrací do soutěže. 

Soutěžící je povinen uschovat ke každé registraci na soutěžním webu originál účtenky o nákupu – dokladu o zaplacení soutěžních výrobků v částce alespoň 249,- Kč vč. DPH. Pokud soutěžící nepředloží na případnou výzvu pořadatele či jím pověřené osoby originál (ověřenou kopii) dokladu/dokladů o zaplacení splňující podmínky těchto pravidel, originály účtenek prokazující všechny tvrzené soutěžní nákupy, bude ze soutěže vyřazen. Pořadatel si vyhrazuje právo vyzvat každého výherce, aby mu účtenky zaslal na jím určenou adresu a v určeném termínu, a to na náklady výherce. Výherce je povinen doložit účtenky ke všem svým registracím do soutěže, ať již výherním, nebo nevýherním. Pořadatel je oprávněn vyloučit všechny soutěžící, kteří obchází tato pravidla, jednají v rozporu s dobrými mravy anebo bude zjištěno, že došlo k přihlášení soutěžních nákupů, u kterých bylo realizováno odstoupení od smlouvy a nákup tak nebyl řádně dokončen.

Pořadatel není odpovědný za chybné doručení nebo nedoručení registrace prostřednictvím formuláře na soutěžním webu, bude-li způsobeno technickou poruchou na straně třetích osob.

Členství v ROSSMANN CLUBu není podmínkou pro účast v soutěži.


Určení výherců:

  • Po ukončení soutěže bude ze všech soutěžících, resp. jednotlivých účtenek řádně zaregistrovaných do soutěže vylosováno 5 výherců, kteří vyhrávají 1 kus Výhry č. 1 a 15 výherců, kteří vyhrávají 1 kus Výhry č.2
  • Výherci budou vylosováni ze všech soutěžících, resp. jejich jednotlivých registrací účtenek, kteří se řádně zaregistrovali, provedli soutěžní nákup a splnili tato pravidla. 
  • Losování uskuteční zástupci pořadatele, a to do 7 pracovních dní od ukončení soutěže. O losování bude vyhotoven písemný protokol.
  • Jeden soutěžící se může účastnit v soutěži opakovaně, avšak vždy na základě nového, unikátního soutěžního nákupu a nové soutěžní registrace. Jeden soutěžící může vyhrát pouze jednou.
  • Vylosovaný soutěžící bude o svém vylosování informován pořadatelem nejpozději do 21 dnů od provedení losování, a to prostřednictvím e-mailové adresy, kterou uvedl v registračním formuláři („výherní zpráva“). V rámci výherní zprávy může být vylosovaný soutěžící, ve stanovené lhůtě, požádán o odpověď na výherní zprávu, doplnění relevantních dodatečných informací, popř. o doručení dokladů prokazujících jeho nárok na výhru. V takovém případě bude vylosovaný soutěžící informován, že nárok na výhru mu vzniká až po doručení odpovědi na výherní zprávu, požadovaných informací, popř. kontrole požadovaných dokladů s kladným výsledkem. 
  • Výhra bude výherci zaslána prostřednictvím České pošty, s.p. na doručovací adresu na území České republiky, kterou výherce uvedl do registračního formuláře, a to do 30 dnů po ověření jeho nároku na výhru.


Výhry v soutěži:

V soutěži se hraje o následující výhry:

a) 5  x Výhra č.1 – Voucher od Amazing Places v hodnotě 10. 000,-Kč na pobyt na kouzelném místě dle vlastního výběru. Pokyny k čerpání voucheru budou výherci zaslány společně s voucherem. Platnost voucheru je do 1. 3. 2025 (dále a výše jen „Výhra č. 1“)

b) 15  x Výhra č.2 – Voucher od Amazing Places v hodnotě 3. 000,-Kč na pobyt na kouzelném místě dle vlastního výběru. Pokyny k čerpání voucheru budou výherci zaslány společně s voucherem. Platnost voucheru je do 1. 3. 2025 (dále a výše jen „Výhra č. 2“)

(dále společně jen „výhra“).


Zpracování osobních údajů:

1) Správcem osobních údajů je pořadatel: Beiersdorf spol. s r.o., se sídlem Radlická 354/107b, Radlice, 150 00 Praha 5, IČO: 481 17 099, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 16933

2) Kontaktní údaje správce jsou uvedeny v dokumentu Politika ochrany soukromí dostupném na https://www.nivea.cz/o-spolecnosti/politika-ochrany-soukromi („Politika“).

3) Účelem zpracování je realizace soutěže, organizace, vedení, vyhodnocení, kontrola a předání výher včetně nezbytné související komunikace zahrnující komunikaci telefonicky anebo elektronickými prostředky, s čímž soutěžící vstupem do soutěže souhlasí.

4) Právním základem pro zpracování je souhlas soutěžícího, který soutěžící dobrovolně uděluje vstupem do soutěže jakožto marketingové akce. Svůj souhlas může soutěžící kdykoliv odvolat. Zpracování osobních údajů soutěžícího je pro zajištění soutěže včetně nutné komunikace nezbytné a odvoláním souhlasu (byť částečně) účast v soutěži končí.

5) Doba zpracování osobních údajů je dobou termínu konání soutěže až do předání výher a 6 měsíců poté z důvodu kontroly. Po ukončení této doby je uchován jen omezený rozsah údajů pro plnění právních povinností pořadatele a pro případ kontroly orgánu dozoru. Více o oprávněném zájmu na ochraně práv a plnění právních povinností je uvedeno v Politice.

6) Rozsah údajů: údaje zadané v registračním formuláři (jméno, příjmení, pohlaví, e-mail, doručovací adresa), scan soutěžní účtenky, datum/čas/log k registraci do soutěže, a v případě výhry i další údaje uvedené v odpovědi na výherní zprávu či jinou komunikaci dle těchto pravidel, dále údaj o zapojení se do soutěže, IP adresa zařízení, ze kterého byla provedena registrace, údaj o výhře včetně odměny pro člena NIVEA klubu, předání výhry a související komunikace, údaj o věku nad 15 let.

7) Příjemci údajů: zpracovatelé v podobě agentury zajišťující kompletaci výher, společnosti zajišťující odeslání výher a další zpracovatelé a příjemci uvedení v Politice. 

8) Práva soutěžícího jako subjektu údajů, včetně způsobu jejich uplatnění jsou k dispozici v Politice.

9) Více informací o zpracování osobních údajů pro marketingové akce je uvedeno v článku 3.3 Politiky.

10) Zájemci (resp. soutěžící) výslovně souhlasí s tím, že pořadatel je oprávněn užít v souladu s ust. § 77 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, bezplatně soutěžícím uvedené křestní jméno a město v médiích (včetně internetu), propagačních a reklamních materiálech pořadatele v souvislosti s touto soutěží a jeho výrobky či službami, s tím, že mohou být pořizovány a zveřejňovány výše uvedeným způsobem i zvukové a obrazové záznamy soutěžících (zejména výherce v souvislosti s čerpáním výhry), a to po dobu, která skončí uplynutím 5 let od ukončení soutěže.


Závěrečná ustanovení:

1) Účast v soutěži je dobrovolná. Účastí v soutěži vyjadřuje soutěžící svůj souhlas s těmito pravidly a zavazuje se je plně dodržovat. 

2) Pořadatel je oprávněn výhry nahradit jinými obdobnými výhrami. Pořadatel nenese žádnou odpovědnost za jakákoli rizika a závazky související s účastí v soutěži či související s užíváním výher. Nebezpečí škody na výhře přechází na výherce okamžikem předání výhry výherci. 

3) Výhrou v soutěži je čistě voucher. Výherce je povinen voucher uplatnit přímo u společnosti Amazing Places (v souladu s pokyny předanými mu společně s voucherem). Pořadatel jakkoliv neodpovídá za realizaci pobytu a či škody z tohoto pobytu vzniklé. 

4) Soutěžící nemůže nárokovat jinou výhru, než která mu bude vydána a nemá nárok výhru reklamovat. Výhry není možné alternativně vyplatit v hotovosti ani v jiném plnění. Výhry není možné vymáhat soudní cestou.

5) Soutěže se mohou zúčastnit pouze fyzické osoby s doručovací adresou na území České republiky.

6) Ze soutěže jsou vyloučeni všichni zaměstnanci společnosti Beiersdorf spol. s r.o. (pořadatel), dále všechny osoby podílející se na organizaci této soutěže, zejm. zaměstnanci všech spolupracujících agentur a osoby jim blízké. V případě, že se výhercem stane osoba, která je zaměstnancem uvedených společností nebo osoba jim blízká, cena se neodevzdá. Stejně tak se cena nepředá v případě, že pořadatel zjistí nebo bude mít oprávněné podezření na spáchání podvodného nebo nekalého jednání ze strany některého z účastníků či jiné osoby, která dopomohla danému účastníkovi k získání výhry.

7) Pořadatel neručí za ztrátu či nedoručení jím (doporučeně) odesílaných poštovních zásilek nebo zásilek (doporučeně) zasílaných výherci v souvislosti s touto soutěží. Pořadatel neručí za nedoručení registrace na webových stránkách, stejně jako za chyby či poruchy na straně poskytovatelů webových služeb.

8) Pořadatel může termín konání soutěže prodloužit anebo jej zkrátit. Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli pozměnit pravidla soutěže, či soutěž úplně zrušit bez udání důvodů.

9) Při jakémkoli porušení pravidel soutěže si pořadatel vyhrazuje právo daného účastníka ze soutěže bez náhrady vyloučit.

10) Pokud výherce kterékoliv výhry, která podléhá daňové povinnosti není daňový rezident ČR, má povinnost doložit pořadateli svůj daňový domicil nejpozději do 7 dnů ode dne, kdy obdržel informaci o výhře. Pokud tak neučiní, Pořadatel srazí a odvede daň 15 % v České republice.

11) Věcně příslušným subjektem mimosoudního řešení spotřebitelských sporů souvisejících se soutěží je Česká obchodní inspekce, Štěpánská 796/44, 110 00 Praha 1, internetové stránky: www.coi.cz.


V Praze dne: 8. 1. 2024