NIVEA CELLULAR LUMINOUS630

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE NIVEA CELLULAR LUMINOUS630

Úplná pravidla marketingová akce „NIVEA Cellular Luminous630. Získejte produkt zdarma“

Česká republika


Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel marketingové akce „NIVEA Cellular Luminous630. Získejte produkt zdarma“ (dále jen „akce“). Tato pravidla mohou být pozměněna pouze formou písemných dodatků k tomuto dokumentu.

1. Pořadatelem akce je: 

1.1. Beiersdorf spol. s r.o., se sídlem Walterovo náměstí 329/3, Jinonice, 158 00 Praha 5, IČO: 481 17 099, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 16933 (dále a výše také jako „pořadatel“). 

2. Termín a místo konání akce: 

2.1. Akce probíhá v termínu od 19. 6. 2023 do vyčerpání 2.000 prvních registrací akčních nákupů, nejpozději však do 16. 7. 2023 (dále jen „doba konání akce“) na území České republiky (dále jen „místo konání akce“).
 
2.2. Účtenku za akční nákup akčních výrobků zakoupených během trvání akce je však možné uplatnit ještě do 14 dnů po skončení akce, tedy nejpozději do 30. 7. 2023 (dále jen „doba uplatnění účtenky“).

2.3. Tato akce je určena pro spotřebitele, kteří se zapojují do akce prostřednictvím nákupu na území České republiky ať již v jakékoli kamenné prodejně či online shopu (podléhající českému právnímu řádu). 

3. Účastník:

3.1. Akce se může zúčastnit pouze fyzická osoba – spotřebitel, starší 15 let, s adresou pro doručování na území České republiky, splňuje-li i dále uvedené podmínky soutěže (dále také „zájemce“).

3.2. Akce se vztahuje jen na koncové spotřebitele, nikoliv na maloobchodníky či jiné prodejce atp. Akce se tak nemohou účastnit podnikatelé, velkoobchody ani právnické osoby. Pokud bude doložen daňový doklad – účtenka / faktura, ze kterého bude zřejmé, že akční nákup provedla tato osoba (např. bude uvedeno IČO odběratele), bude takový vstup / účastník z akce vyloučen.

3.3. Ze soutěže jsou vyloučeny osoby v pracovním nebo obdobném vztahu k pořadateli, jakož i ke všem s ním spolupracujícím společnostem a agenturám, resp. též osoby takovým osobám blízké. Za osobu blízkou jsou považovány osoby uvedené v § 22 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů.  

3.4. Účastníkem soutěže se stane osoba splňující podmínky stanovené v předcházejících odstavcích, která se do soutěže alespoň jedenkrát platně registruje dle článku 4. (dále jen „účastník“).

3.5. Osoby nesplňující podmínky účasti v soutěži nebo jednající v rozporu s pravidly soutěže nebudou do soutěže zařazeny. V případě, že bude zjištěno, že do soutěže byla z jakéhokoliv důvodu v rozporu s předcházející větou zařazena osoba, která nesplňuje podmínky účasti v této soutěži, bude tato ze soutěže bez náhrady vyloučena.  


4. Akční výrobky: 

4.1. Akce se vztahuje na veškeré výrobky péče o pleť uváděné pořadatelem na trh České republiky pod značkou NIVEA Cellular Luminous630 (dále a výše jen „akční výrobky“ nebo „výrobky“).
 
4.2. Akce se nevztahuje na výhodná balení 2 produktů z řady NIVEA Cellular Luminous630, opalovací krém NIVEA SUN Dark Spot Control a krém na ruce z řady Luminous630.



5. Mechanika akce: 

5.1. Zájemce se do akce zapojí tak, že:

a) zakoupí v době a místě konání akce, tedy v jakékoliv kamenné prodejně na území České republiky či on-line shopu (podléhající českému právnímu řádu), jednorázově tzn. na jeden daňový doklad dva akční výrobky, resp. jakékoliv dva výrobky z řady NIVEA Cellular Luminous630 zapojené do akce (dále jen „akční nákup“), přičemž za tento nákup akčních výrobků obdrží účastník od příslušného prodejce daňový doklad (účtenku či fakturu), s nímž se může zaregistrovat do této akce (dál jen „účtenka“); 

Účastníkům doporučujeme si ponechat svou účtenku, účtenka může být pořadatelem vyžadována jako doklad pro případné ověření nároku na odměnu.

b) v době uplatnění účtenky, resp. v době od 19.6.2023 do 30.7.2023 navštíví webové stránky na www.NIVEA.cz/luminous (dále jen „akční stránky“), kde prostřednictvím k tomu určeného registračního formuláře (dále jen „registrační formulář“):

- vyplní své kontaktní údaje v rozsahu: jméno, příjemní, e-mail, telefonní číslo, číslo svého bankovního účtu včetně kódu banky, kam si přeje, aby mu byla vrácená částka (dále jen „odměna“) vyplacena a specifikace místa nákupu; 

- dále prostřednictvím tohoto formuláře vloží digitální kopii (scan/fotografii) čitelné, celé a neporušené účtenky dokumentující předmětný akční nákup s čitelným označením akčních výrobků; 

- udělí prostřednictvím zaškrtávacího políčka souhlas s pravidly této akce a se zpracováním svých osobních údajů v rozsahu, který vyplývá z těchto pravidel; 

- a celý takto vyplněný registrační formulář úspěšně odešle pořadateli prostřednictvím k tomu určeného tlačítka „odeslat“.
Zájemce je do akce registrován, a stává se účastníkem, okamžikem doručení zcela a pravdivě vyplněného registračního formuláře (vč. scanu účtenky) pořadateli (dále jen „registrace“).

5.2. Registraci musí účastník provést v době uplatnění účtenky, tedy v době od 19. 6. 2023 do 30. 7. 2023 k později provedeným registracím se nepřihlíží

5.3. Účastník se může do akce zapojit opakovaně, maximálně však 3x. Tedy účastník může prostřednictvím registrace požádat maximálně 3x o odměnu, resp. při nákupu maximálně 6 výrobků. V případě překročení této limitace se k dalším registracím již nepřihlíží. V případě zjištění snahy o obcházení daného pravidla a snahy o opakovanou účast či registrace bude účastník bez uvedení důvodu a stanovení náhrady z akce vyloučen.

5.4. Jednu účtenku lze registrovat do akce pouze jedenkrát, může však prokazovat nákup až šesti (6) akčních výrobků a tím uplatnit nárok na tři odměny.  

5.5. V akci lze akceptovat pouze elektronicky vystavenou účtenku (nelze uznat ručně vystavenou účtenku), prokazující provedení akčního nákupu v době trvání akce a místě konání akce a před registrací do akce. V odůvodněných případech může být elektronická účtenka doplněna prodejcem ručně vyplněným paragonem specifikujícím druh výrobků, tento paragon však podléhá ověření ze strany pořadatele.

5.6. Registrované účtenky musí být jasné čitelné (viditelné) a musí prokazovat jasně tyto informace: datum nákupu, název nebo logo prodejce, identifikovatelný název zakoupeného výrobku, počet výrobků, jednotková cena výrobku, číslo dokladu o nákupu a celková hodnota nákupu uvedená na dokladu o nákupu. 

5.7. V odůvodněných případech si pořadatel vyhrazuje za účelem ověření účtenky právo požadovat od účastníka další údaje potvrzující autentičnost akčního nákupu, například zaslání fotografie výrobku po jeho vyjmutí z balení. Pořadatel si zejména vyhrazuje právo vyžádat si v případě pochybností o nároku účastníka na účast v akci či na odměnu od takového účastníka originál/ověřenou kopii účtenky, jakož i případně další nezbytné doklady pro prokázání nároku na odměnu. Pokud účastník nepředloží na vyzvání pořadateli účtenku splňující podmínky těchto pravidel, popř. další vyžadované nezbytné doklady, bude z akce vyřazen. V takovém případě odměna propadá bez jakékoli náhrady ve prospěch pořadatele, který je oprávněn ji udělit jinému účastníkovi, popř. ji užít k jiným marketingovým účelům. 

5.8. Účastník se může do akce zapojit pouze s jednou e-mailovou adresou a jedním číslem bankovního účtu pro vrácení odměny. Na jeden bankovní účet uvedený při registraci do akce může být s ohledem na výše uvedené pravidlo odměna vyplacena pouze maximálně 3 x. 

5.9. Pořadatel není odpovědný za chybné doručení, technické problémy při přenosu dat elektronickými prostředky nebo nedoručení registrace na akční stránky, či funkčnost akční stránky.

5.10. Do akce budou zařazeni pouze ti účastníci, kteří úplně splní všechny stanovené podmínky akce a budou postupovat v souladu s pokyny uvedenými v těchto pravidlech. Pořadatel má právo výsledného posouzení splnění stanovených podmínek akce jednotlivými účastníky. 

5.11. Pokud účastník odstoupí od kupní smlouvy, kterou došlo k nákupu akčních výrobků, zaniká nárok na vyplacení odměny.


6. Odměna v akci: 

6.1. Každý účastník akce, který zcela splní podmínky této akce (zejména zakoupí dva akční výrobky v době a místě konání akce a tento nákup řádně zaregistruje v době uplatnění účtenky do akce), se stává oprávněným k získání odměny. Výše odměny, kterou po ověření nároku účastník získá, je rovna kupní ceně druhého výrobku z akčního nákupu, viz příslušná účtenka, s nímž se účastník provedl příslušnou registraci. 

6.2. Výše odměny je tak určena na základě kupní ceny druhého výrobku na registrované účtence, splňující pravidla této akce.

6.3. Za druhý produkt se považuje stejně drahý nebo levnější ze dvou zakoupených produktů z řady Luminous630. Pokud jedna účtenka opravňuje účastníka k získání více odměn, považují se za druhé výrobky vždy ty stejně drahé nebo nejlevnější ze zakoupených výrobků.

6.4. Účastník v akci bude pořadatelem kontaktován na e-mail, který uvedl v registračním formuláři, a to obratem po vyhodnocení nároku na odměnu, s informací o odměně, a to prostřednictvím e-mailové adresy, kterou uvedl v registračním formuláři (dále jen „výherní zpráva“). V rámci výherní zprávy může být účastník, ve stanovené lhůtě, požádán o odpověď na výherní zprávu, doplnění relevantních dodatečných informací, popř. o doručení dokladů prokazujících jeho nárok na odměnu (např. účtenky). V takovém případě bude účastník informován, že nárok na odměnu mu vzniká až po doručení odpovědi na výherní zprávu, požadovaných informací, popř. kontrole požadovaných dokladů s kladným výsledkem. 

6.5. Účastník je povinen reagovat, popř. doručit dodatečné doklady/informace do 5 pracovních dní. Pokud účastník ve stanovené lhůtě podmínku nesplní, bude ze soutěže vyřazen (tzn. nevznikne mu nárok na odměnu). V takovém případě odměna nebude přidělena a k dané registraci účastníka se v akci nepřihlíží.

6.6. Odměna bude účastníkovi zaslána na jím uvedený bankovní účet, který účastník uvedl do registračního formuláře, a to do 30 dnů od prověření a ověření registrace / daňového dokladu do akce. Jiný způsob vyplacení odměny není možný. 

6.7. V případě, že účastník uvedl v registračním formuláři chybný bankovní účet není pozdější úprava / reklamace čísla bankovního účtu účastníka možná a účast účastníka v akci bude ukončena a účastník ztrácí právo na odměnu. 

6.8. Pořadatel nenese jakoukoli odpovědnost za nevyplacení odměny. V případě, že se odměnu nepodaří vyplatit bez zavinění na straně pořadatele, propadá tato odměna ve prospěch pořadatele. 

6.9. V případě, že se pořadateli nepodaří účastníka opakovaně kontaktovat nejpozději do 7 dnů od okamžiku snahy o první kontakt, či na výzvu nepředloží originál daňový doklad, zaniká nárok účastníka na získání této odměny. 

6.10. Náklady na výplatu odměn budou hrazeny pořadatelem.

6.11. Posouzení nároku na odměnu provedené pořadatelem je konečné, bez možnosti opravného posouzení. Žádný účastník nemůže požadovat odměnu v hodnotě vyšší nebo v jiném provedení, než v jakém mu bude předána pořadatelem. 

6.12. V případě, že bude mít pořadatel oprávněné podezření na jakékoli nekalé či podvodné jednání účastníkem akce, rozhodne o jeho vyloučení z dané akce a účastníkovi tak nevznikají jakékoli nároky vůči pořadateli. 

7. Zpracování osobních údajů a projevy osobní povahy:

7.1 Zapojením se do soutěže souhlasí zájemce s pravidly této soutěže, čímž souhlasí se zpracováním osobních údajů následovně:

Správcem je pořadatel;

Účelem je realizace soutěže, organizace, vedení, vyhodnocení, kontrola a předání výher;

Právním základem je souhlas, přičemž tento je nezbytný pro možnost účasti v soutěži; souhlas je možno kdykoliv odvolat, avšak účast účastníka v soutěži bude ukončena;

Doba zpracování je doba: od okamžiku registrace do soutěže do uplynutí 6 měsíců po skončení soutěže, následně budou uchovány pouze nezbytné dokumenty pro případ kontroly orgánu dozoru (více o oprávněném zájmu na ochraně práv správce viz dokument „Politika ochrany soukromí“;

Rozsah údajů: údaje vyplněné v registračním formuláři dle těchto pravidel vč. scanu účtenky, a dále údaj o zapojení se do soutěže, datum a čas registrace, IP adresa zařízení, ze kterého byla provedena registrace, údaj o odměně, předání odměny a související komunikace, údaj o věku nad 15 let, 

více informací o zpracování, příjemce a informace o právech a možnostech jejich uplatnění zájemce nalezne v dokumentu „Politika ochrany soukromí“.  

7.2. Zájemci (resp. účastník) výslovně souhlasí s tím, že pořadatel soutěže je oprávněn užít v souladu s ust. § 77 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, bezplatně účastníkem uvedené křestní jméno a město v médiích (včetně internetu), propagačních a reklamních materiálech pořadatele v souvislosti s touto soutěží a jeho výrobky či službami, s tím, že mohou být pořizovány a zveřejňovány výše uvedeným způsobem i zvukové a obrazové záznamy účastníka soutěže (zejména výherce v souvislosti s čerpáním odměny), a to po dobu, která skončí uplynutím 5 let od ukončení soutěže.  

8. Obecná ustanovení

8.1. Účastí na akci projevuje každý účastník svůj souhlas s jejími pravidly a zavazuje se tato pravidla bezvýhradně dodržovat. Pravidla a tato akce se řídí právním řádem České republiky. 

8.2. Pořadatel nenese žádnou odpovědnost za jakákoli rizika a závazky související s účastí v akci a neodpovídají za jakoukoliv újmu, která případně účastníkovi nebo třetí osobě vznikne v souvislosti s účastní v akci. 

8.3. Pořadatel tímto není účastníkům nijak jinak zavázán a ti nemají nárok na jakákoliv jiná plnění ze strany pořadatele, než jsou uvedena v těchto pravidlech. Účast na akci ani odměnu není možné vymáhat soudní cestou.

8.4. Odměnu, kterou nebylo možné v akci přidělit konkrétnímu účastníkovi, či odměny, které se nepodařilo vyplatit, propadají ve prospěch pořadatele. 

8.5. Osoby nesplňující podmínky účasti na akci nebo jednající v rozporu s těmito pravidly akce nebudou do akce zařazeny. Pořadatel si vyhrazuje právo konečného posouzení splnění či nesplnění podmínek stanovených pro získání odměny v rámci akce. I pokud taková osoba splní některé podmínky pro získání odměn, např. v důsledku nepravdivých informací, které poskytla, nestává se oprávněným účastníkem k získání odměny. Odměna v takovém případě propadá pořadateli akce, který je oprávněn rozhodnout o jejím dalším užití. Účastník bude vyloučen v případě, že pořadatel zjistí nebo bude mít oprávněné podezření na spáchání podvodného nebo nekalého jednání nebo jiného jednání v rozporu s dobrými mravy nebo s těmito pravidly ze strany některého z účastníků či jiné osoby, která dopomohla danému účastníkovi k získání odměny. 

8.6. Pořadatel neodpovídá za jakékoliv technické problémy v souvislosti s účastí na této akci (především funkčnost sítě, resp. akčního webu). Pořadatel neodpovídá za doručení zpráv (např. informace o odměně, výzva k zaslání účtenky) včetně informace o získání odměny (pozor na spamovou poštu). 

8.7. V případě rozporu ustanovení těchto pravidel a propagačních materiálů týkajících se akce, nejasností týkajících se výkladu pravidel nebo propagačních materiálů, se budou aplikovat přednostně příslušná ustanovení těchto pravidel. 

8.8. Pořadatel může termín konání soutěže prodloužit anebo jej zkrátit. Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli pozměnit pravidla soutěže, či soutěž úplně zrušit bez udání důvodů. Změna pravidel bude činěna ve formě písemných číslovaných dodatků, zveřejněna a nabývá účinnosti zveřejněním na internetových stránkách NIVEA.cz.

8.9. Pořadatel prohlašuje, že číslo bankovního účtu účastníka bude užito výhradně pro účely vyplacení odměny v akci.

8.10. O odměnách v akci konečně a bez možnosti odvolání rozhoduje pořadatel. V případě jakýchkoliv pochybností týkajících se splnění podmínek této akce je povinen tyto rozptýlit (a předmětné skutečnosti prokázat) účastník.

8.11. Věcně příslušným subjektem mimosoudního řešení spotřebitelských sporů souvisejících se akcí je Česká obchodní inspekce, Štěpánská 567/15, 120 00 Praha 2, internetové stránky: www.coi.cz. Účastník zde nalezne mimo jiné údaje o způsobu a podmínkách mimosoudních řešení sporů, když toto řízení může být zahájeno pouze na základě návrhu účastníka a poté, když se mu nepodaří spor vyřešit přímo s pořadatelem. Formulář návrhu na zahájení řízení o mimosoudním řešení spotřebitelského sporu je dostupný na internetových stránkách České obchodní inspekce. 

8.12. Originál úplných pravidel bude po dobu soutěže zveřejněn na internetových stránkách www.NIVEA.cz/luminous.