Vánoční dárky, které potěší

Ten nejkouzelnější čas v roce opět klepe na dveře. Čas, který trávíme se svými nejbližšími, užíváme si jeden druhého a máme se rádi. Největší odměnou pro každého z nás je, když se našim blízkým při rozbalování dárků rozsvítí oči štěstím, a my si přejeme, aby tahle chvilka nikdy neskončila.

 

Aby i letos byly vaše Vánoce nezapomenutelné, přinášíme vám tipy na dárky, kterými své blízké určitě potěšíte. Vyberte pro ně to pravé a užijte si vánoční čas naplno. V letošním roce můžete vybírat hned ze 35 jedinečných dárkových balíčků!

 

Z LÁSKY K PŘÍRODĚ

pečujeme o pokožku i o planetu

Stejně jako pečujeme o vaši pokožku, pečujeme také o naši planetu

Děláme tedy vše pro to, aby naše produkty byly k přírodě šetrné a zbytečně ji nezatěžovaly. Papírové obaly jsou recyklovatelné a vyrobené bez použití jednorázových plastů. 

Papírové obaly dárkových vánočních krabic pochází z šetrně obhospodařených lesů a mají certifikaci FSC. 

Víte, že pro jejich potisk používáme tiskové barvy bez obsahu minerálních olejů?

Jedním z našich cílů, jak nezatěžovat životní prostředí, je, že do roku 2025 chce společnost Beiersdorf zajistit, aby 100 % obalů bylo recyklovatelných, kompostovatelných nebo znovu použitelných. A na přípravě tohoto dárku pro přírodu už usilovně pracujeme.

Děkujeme, že jste u toho s námi.

ADVENTNÍ KALENDÁŘ

Adventní kalendář NIVEA

S každým dalším otevřeným okénkem adventního kalendáře bude vaše kosmetická taška bohatší a Štědrý den o kousek blíž. Adventní kalendář NIVEA promění každý adventní den v malé Vánoce.

Těšte se na Vánoce s námi a odpočítávejte den po dni s úsměvem na rtech.

VÁNOČNÍ TIPY NIVEA

řekněte své díky

ŘEKNĚTE SVÉ DÍKY

Kdy jindy projevit laskavost a vděčnost, když ne o Vánocích? Poděkujte nejen své rodině a blízkým, ale i ostatním. Jak? Třeba tím, že svým sousedům upečete sušenky nebo své oblíbené pekařství překvapíte kvalitní čokoládou a dárkovým balením kávy. Uděláte radost nejen lidem kolem sebe, ale především sobě. Protože pocit z dobrého skutku je to nejhezčí. Přečtěte si tipy na drobnosti, které vašemu okolí vykouzlí úsměv na rtech a rozdávejte lásku a radost.  

jak vyrobit adventní kalendář

VYROBTE SI VLASTNÍ ADVENTNÍ KALENDÁŘ

Baví vás nejrůznější tvoření? Chcete udělat radost svým nejbližším? Vyrobte jim adventní kalendář na míru, poradíme vám, jak na to. Máme pro vás tipy na výrobu adventního kalendáře pro muže, pro ženy, ale i adventního kalendáře pro děti. Zpříjemněte jim odpočítávání do Vánoc a Štědrého dne drobnými dárečky, které na ně budou čekat každý den.