péče ve srpše

Očistné rituály pro každý den. Připravte si svou chvilku pohody

Ať už se do sprchy chodíte ráno probudit, nebo večer zklidnit, vytvořte si rituály pro navození příjemné nálady. Vyberte si k tomu vhodné produkty od NIVEA a užijte si dokonalé chvilky o samotě.

Každý den si zasloužíte pauzu

Neznáme nikoho, kdo by v dnešní době nespěchal. Může se to zdát těžké až nemožné, ale i v těch nejhektičtějších dnech bychom si měli najít chvilku jen pro sebe, kdy se zklidníme, potěšíme se dobrou kávou nebo si třeba dáme sprchu doplněnou o báječný sprchový gel nebo jiný produkt NIVEA, který pohladí i navoní.
 

Dopřejte si to, co chcete

  • Pavla Tobišková (45 let): „Vždycky v koupelně strávím spoustu času, abych se cítila dobře a vypadala skvěle.“ Poznáváte se? 

    Tak se nechte každé ráno hýčkat hydratujícím a zvláčňujícím denním krémem a nezapomínejte ani na lehký oční krém. Vyzkoušejte třeba Zpevňující oční krém Hyaluron Cellular Filler, s nímž bude okolí vašich očí působit skutečně svěže.
  • Tereza Pokorná (36 let): „Aspoň jednou týdně se naložím do vany a nenechám se rušit.“

    Výborně! Teplá bublinková koupel, která vás zavede do úplně jiného světa, je potřeba. Dejte si do napuštěné vany pěnu do koupele s pečujícími oleji, které mají na pokožku blahodárný účinek, a užijte si nerušené chvilky, které vás nabijí energií.

    A s rozmazlováním pokračujte i po koupeli. Dejte své pokožce možnost dostatečné hydratace například s Výživným tělovým mlékem Body Milk, který se díky svému extra výživnému složení o pokožku postará, aniž by mastil.

  • Nikola Šustrová (32 let): „Každý má své oblíbené vůně. Já zbožňuji ty teplejší a smyslné, jako je třeba mléko s medem.“

    Vůně, které používáme, mají prokazatelný vliv na naši psychiku. Mohou nás osvěžit a vybudit k výkonům, nebo naopak zklidnit. Jestli k vašim oblíbeným vůním patří ta klasická od NIVEA, nalaďte se na správnou vlnu s Výživným tělovým mlékem do sprchy.
 

Odstartujte den osvěžující sprchou

Vhodný ranní rituál podpoří a rozproudí váš krevní oběh, takže se rychleji dostanete do svého obvyklého tempa. A budete se cítit skvěle!

Julie Kreibichová (20 let): "Nejvíc mi ráno záleží na tom, aby skvěle vypadaly moje vlasy."

Během uspěchaného rána si musíte stanovit priority. Zatímco někdo si dopřeje dlouhou sprchu, jiný si dá záležet na perfektním účesu.
A pokud nechcete vstávat o půl hodiny dříve, nezbyde vám, než si vybrat. Důležité je se ve finále cítit svěže a krásně. 
hudba_a_tanec

Nebojte se odvázat

Že patří tancování a zpívání si ve sprše jen do šílených reklam a amerických filmů? Vůbec ne! Pusťte si v koupelně svou oblíbenou hudbu a nebojte se trošku si zadovádět. Jednak budete mít hned lepší náladu a jednak se pořádně probudíte. Pak budete k nezastavení! Zkuste naše tipy, které vám ranní sprchování zaručeně zpříjemní.

Jak vypadá správná ranní péče
o pokožku?

Tělo i mysl už jsou probuzené. Ještě jim dopřejte trochu té nezbytné ranní péče, abyste se nejen skvěle cítila, ale abyste i rozzářila každý prostor, do kterého vejdete. Základem je samozřejmě denní krém, oční krém nebo sérum s koenzymem Q10 a ochranou před UV paprsky.

Vsadíme se, že vám tuto rutinu maximálně zpříjemní Energizující oční péče proti vráskám s Q10 a s vitamínem C, který působí jako antioxidant, a tedy zpomaluje stárnutí buněk. Známkám únavy, jež se často v okolí očí objevují, pak můžete dát sbohem!

Vytvořte si rozmazlovací program na míru

Představte si, co máte na svém čase stráveném v koupelně ráda. A pak si udělejte jednu radost za druhou, klidně každý den. Ať už je pobyt ve sprše o 5 minut déle v naprosté nečinnosti, nebo dvojnásobná aplikace oblíbeného sprchového gelu. Tak se dostanete stoprocentně do pohody jak po fyzické, tak po psychické stránce. Jen si podle toho nezapomeňte naplánovat zbytek rána nebo večera, ať se po opuštění koupelny hned nezačnete stresovat.
 
hydratace

Sametově hebká pokožka s NIVEA. Spojte příjemné s užitečným

Tělové mléko nebo krém používá ráno asi 85 % žen. Ten zbytek se určitě nechá přesvědčit, když vyzkouší třeba Tělové mléko Aloe & Hydration od NIVEA. Kdo by nechtěl mít celý den hebkou a hladkou pokožku?

Vsaďte na své oblíbené vůně

Víte, o čem která vůně vypovídá?

  • Levandule je klasická relaxační vůně. Pokud vám vyloženě nevadí, nic s ní nezkazíte.
  • Příjemný pocit a pohodu vám zase zajistí vůně růží.
  • Citrusy, jako je třeba mandarinka v kombinaci s jasmínem, zklidní vaše smysly.
  • Vanilka coby teplejší vůně vám zaručeně zvedne náladu.

    Ať už si vyberete jakoukoli vůni, vždy vám prospěje!
 

Sandra Tichá (38 let): "Miluji tu každodenní proměnu během sprchování."

Nikdo z nás po ránu nevypadá tak, jak by si přál. O to víc bychom si my ženy měly užívat ranní přeměnu z ošklivého káčátka v rozkošnou labuť. Dopřejte si nejen sprchu, ale udělejte také radost své pokožce stoprocentní hydratací a sledujte krok za krokem změny s každým nanesením make-upu, pudru, očních stínů, tvářenky i dalších propriet. Laďte líčení se svým momentálním rozpoložením i s příležítostmi, které vás během dne čekají. Bezvadný pocit z vlastní ženskosti zaručen!


JAK SI VYROBIT DOMÁCÍ TĚLOVÝ PEELING