žena rozbalující dárek

Úplná pravidla marketingové akce

„Směna bodů za NIVEA odměnu pro členy NIVEA klubu“

Úplná pravidla marketingové akce

„Směna bodů za NIVEA odměnu pro členy NIVEA klubu“

Úplná pravidla marketingové akce ve znění dodatku č. 1

- pro Českou republiku -

 

Smyslem těchto úplných pravidel je úprava podmínek reklamní spotřebitelské akce nazvané „Směna bodů za NIVEA odměnu pro členy NIVEA klubu“ (dále jen "akce"). Tato úplná pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně upravuje podmínky uvedené akce na internetových stránkách, informační lince a na jiných nosičích a materiálech určených účastníkům akce. V případě rozporu textu zkrácených pravidel či podmínek akce na uvedených materiálech určených spotřebitelům s textem těchto úplných pravidel, mají přednost tato úplná pravidla.

Tato úplná pravidla mohou být pozměněna ze strany pořadatele akce formou písemných dodatků.

Tímto dodatkem č. 1 dochází ke změně pravidel a dřívějšímu ukončení marketingové akce „Směna bodů za NIVEA odměnu pro členy klubu“ k 31. 8. 2023 – viz dále úplné nové znění pravidel akce.

Pořadatelem akce je

Beiersdorf spol. s r.o., se sídlem Walterovo náměstí 329/3, Jinonice, 158 00 Praha 5, IČO: 481 17 099, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 16933 (dále jen „pořadatel“).

Organizátorem akce je

Etnetera Motion s.r.o., se sídlem Jankovcova 1037/49, Holešovice, 170 00 Praha 7, IČO: 028 32 020, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 224167(dále jen „organizátor“).

Technickým správcem akce je

Go Digital! Direct s.r.o.., sídlem Masarykovo náměstí 2655, 530 02 Pardubice, IČO: 062 39 986, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl C, vložka 39888 (dále jen „technický správce“).

Originál Úplných pravidel bude po celou dobu akce zveřejněn na internetových stránkách https://www.nivea.cz/souteze-a-pravidla.
 


I. Termín a místo konání akce:

1. Akce probíhá v termínu od 1. 1. 2023 00:00:01 hod. včetně do 31. 8. 2023 23:59:59 (dále jen „doba konání akce“) na území České republiky prostřednictvím webových stránek www.NIVEA.cz (dále jen „místo konání akce“).

II. Účastník akce:

1. Účastníkem akce se může stát pouze fyzická osoba, spotřebitel, starší 15 let s adresou pro doručování na území České republiky, která je členem NIVEA klubu a která zároveň není v pracovním nebo obdobném vztahu k pořadateli, organizátorovi a technickému správci, jakož i ke všem na této akci spolupracujícím společnostem a agenturám, popř. není ve vztahu k uvedeným osobám osobou blízkou. Za osobu blízkou jsou považovány osoby uvedené v § 22 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále také „zájemce“).

2. Účastníkem akce se stane osoba splňující podmínky stanovené v předcházejícím odstavci, která se v době konání akce zapojí alespoň do jedné dílčí aktivity pořadatele, v rámci, které lze sbírat body do klubové soutěže blíže specifikované v Úplných pravidlech soutěže „Obecná pravidla soutěží a akcí pro členy NIVEA klubu“ (dále jen „Pravidla klubové soutěže“), a která nasbírá v rámci dílčích aktivit minimálně 200 bodů (dále jen „účastník akce“). Dílčích aktivit je možné se účastnit pouze do 30. 6. 2023, poté je možná již jen směna bodů, a to do vyčerpání jednotlivých odměn.

3. Osoby nesplňující podmínky účasti na akci nebo jednající v rozporu s pravidly akce nebudou do akce zařazeny. V případě, že bude zjištěno, že do akce byla z jakéhokoliv důvodu v rozporu s předcházející větou zařazena osoba, která nesplňuje podmínky účasti v této akci, bude tato z akce bez náhrady vyloučena.

III. Odměna a její předání:

1. Každý měsíc a počínaje 1. 7. 2023, každý týden bude během doby konání akce rozdělován určitý druh a počet NIVEA odměn. Množství a druh odměny pro daný týden (do 1.7.2023 měsíc) bude vždy uveden na webových stránkách www.NIVEA.cz. Charakter odměn je následující:

- dárkový předmět NIVEA;
- slevové vouchery na nákup na partnerském e-shopu;
- virtuální odměny.

Souhrnně nazývány jako „odměna“.

2. Organizátor i pořadatel si vyhrazují právo vyžádat si v případě pochybností o splnění podmínek účasti na akci či nároku účastníka akce na odměnu doklady k prokázání konkrétních skutečností, popř. k identifikaci účastníka akce. Pokud účastník akce nepředloží na vyzvání organizátora, popř. pořadatele adekvátní doklady, bude z akce vyřazen. V takovém případě odměna propadá bez jakékoli náhrady ve prospěch pořadatele akce. Zájemce/účastník akce je povinen reagovat na jakékoliv výzvy organizátora a pořadatele ve lhůtě pěti pracovních dní ode dne odeslání příslušné výzvy.

3. Odměna bude účastníkovi akce odeslána prostřednictvím České pošty, s.p. na adresu, se kterou se účastník akce zúčastnil akce (tzn., která je uvedena v jeho členském účtu v rámci NIVEA klubu), a to do 30 pracovních dnů od ověření nároku na odměnu.

 

IV. Mechanika akce:

1. Princip akce spočívá ve směně bodů získaných v rámci dílčích aktivit, tj. v rámci dílčích soutěžích pořádaných pořadatelem v době konání této akce, za hodnocení a recenze produktů pořadatele, tzv. Rate&Review na webu www.nivea.cz učiněných v době konání akce, za vyplnění a odeslání dotazníků pořadatele a za doporučení a získání nových aktivních členů NIVEA klubu a dalších aktivit vyhlášených pořadatelem pro získání klubových bodů (dále jen „dílčí aktivity“), za odměnu/y aktuální pro daný měsíc resp. týden (od 1. 7. 2023). Bližší podmínky sbírání bodů v rámci dílčích aktivit jsou upraveny v Obecných pravidlech soutěží a akcí pro členy NIVEA klubu.

2. Zájemce se do akce zapojí tak, že se v době konání akce:

a. přihlásí do svého členského účtu v NIVEA klubu;

b. nasbírá požadovaný počet bodů potřebný pro směnu v rámci některé z dílčích aktivit (vyplněním/splněním soutěžního formuláře/úkolu/aktivity apod.);

c. vybere si odměnu aktuálně dostupnou na webových stránkách www.NIVEA.cz.
Nasbírané body lze směnit za jednu aktuálně dostupnou odměnu.
Zapojením se do akce souhlasí účastník akce s těmito pravidly a se zpracováním osobních údajů dle ustanovení V. těchto pravidel.

3. Zájemce/účastník je oprávněn směnovat body v rámci jednoho měsíce vždy pouze tak, že získá nejvýše jeden kus každého druhu odměny měsíčně. S účinností ode dne 1. 7.  2023 je možné získat pouze jednu odměnu na jednoho člena. Jakékoliv obcházení úplných pravidel akce či dílčích aktivit/soutěží je zakázáno. V průběhu doby konání akce je zájemce/účastník oprávněn směňovat body získané výhradně za unikátní hodnocení a recenze. Unikátnost hodnocení a recenzí posuzuje zásadně pořadatel a v případě, že bude zjištěno kopírování hodnocení a recenzí, budou zájemci/účastníkovi veškeré body za takto okopírované texty (příp. s minimálními úpravami) zrušeny s končenou platností. V případně opakovaného porušení tohoto ustanovení je pořadatel oprávněn zájemce/účastníka z akce zcela vyloučit. 

 

V. Zpracování osobních údajů a projevy osobní povahy:

1. Účastník akce souhlasí se zpracováním osobních údajů ze svého členského účtu NIVEA klubu v rozsahu: pohlaví, jméno a příjmení, adresa, e-mail, datum narození; a dále údajů poskytnutých v době konání akce v rozsahu: body z dílčích aktivit pořadatele, IP adresa zařízení, ze kterého byla provedena směna bodů za odměn, údaj o odměně, předání odměny a související komunikace. Osobní údaje budou zpracovány pro účely vedení, organizace akce vč. doručení odměn. Správcem je pořadatel, přičemž kontaktní údaje jsou uvedeny v dokumentu „Politika ochrany soukromí“.  Zpracovateli jsou organizátor a technický správce a další osoby (včetně příjemců) uvedení v Politice ochrany soukromí. Právním základem zpracování je dobrovolný souhlas účastníka akce. Doba zpracování je doba trvání akce až do okamžiku vypořádání všech odměn v rámci akce, resp. do odvolání souhlasu. Účastník akce může svůj souhlas kdykoliv odvolat na adrese info(et)nivea.cz, čímž dojde k ukončení zpracování osobních údajů za tímto účelem a ukončení účasti účastníka akce na akci. Dále bude zpracováván pouze omezený rozsah údajů po omezenou dobu tří let pro účely obrany proti nárokům a ochrany práv správce (z důvodu případné kontroly ze strany orgánu dozoru, obrany proti tvrzeným nárokům, vymáhání pohledávek) z titulu oprávněného zájmu pořadatele (více o oprávněném zájmu viz dokument Politika ochrany soukromí), déle pouze, pokud to ukládá zvláštní právní předpis. Podrobné podmínky zpracování, informace o ochraně osobních údajů a o příjemcích jsou uvedeny v dokumentu „Politika ochrany soukromí“, kde jsou rovněž uvedena práva účastníků akce, způsob jejich uplatnění, orgán dozoru, způsob, jakým může být odvolán souhlas ke zpracování osobních údajů a podány námitky proti přímému marketingu a další nezbytné informace o zpracování osobních údajů včetně práva na podání stížnosti k Úřadu pro ochranu osobních údajů.

2. Účastník akce výslovně souhlasí s tím, že pořadatel i organizátor akce jsou oprávněni užít v souladu s ust. § 77 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, bezplatně účastníkem akce uvedené jméno a město v médiích (včetně internetu), propagačních a reklamních materiálech pořadatele a organizátora v souvislosti s touto akcí, jejich výrobky a službami, s tím, že mohou být pořizovány a zveřejňovány výše uvedeným způsobem i zvukové a obrazové záznamy účastníků akce (zejména v souvislosti s čerpáním odměny), a to po dobu, která uplyne dovršením 5 let od ukončení akce.

VI. Závěrečná ustanovení:

1. Pořadatel, popř. organizátor se souhlasem pořadatele, si vyhrazuje právo s konečnou platností rozhodnout o všech otázkách a záležitostech týkajících se této akce. Organizátor ani pořadatel tímto nepřebírá vůči účastníkům akce žádné jiné závazky a tito nemají nárok na jakákoliv jiná plnění ze strany pořadatele či organizátora než ta, které jsou uvedena v těchto pravidlech.

2. Pořadatel, popř. organizátor s předchozím souhlasem pořadatele, je oprávněn akci kdykoli změnit, zkrátit, prodloužit, zrušit či upravit její pravidla, vyžadují-li si to okolnosti konání akce. V případě, že dojde ke změnám v podmínkách a pravidlech akce, bude to učiněno písemně, formou dodatku k těmto pravidlům, a zveřejněno na adrese https://www.nivea.cz/souteze-a-pravidla.

3. Pořadatel, popř. organizátor se souhlasem pořadatele, si vyhrazuje právo nahradit deklarované odměny odměnami obdobného typu a odpovídající hodnoty a měnit podmínky předávání odměn, a to zejm. v případě, že jim odměny nebudou poskytnuty tak, aby mohly být účastníkům akce předány v souladu s pravidly akce. 

4. Výměna odměn či vyplacení peněžitého plnění výměnou za věcné odměny, jakož i vymáhání účasti na akci či odměn právní cestou, není možná. Odměny, které nebylo možné účastníku akce v souladu s pravidly doručit, propadají bez dalšího pořadateli akce, který je oprávněn rozhodnout o jejich dalším užití. 

5. Organizátor ani její pořadatel a technický správce nejsou odpovědní za jakoukoli škodu či újmu, kterou účastník akce případně utrpí svou účastí na akci či v souvislosti s užíváním odměn. 

6. Organizátor, technický správce ani pořadatel akce nejsou odpovědni za technické problémy při přenosu dat elektronickými prostředky. V případě, pochybností pořadatele či organizátora o splnění podmínek akce účastníkem akce, leží důkazní povinnosti na účastníkovi akce. 

7. Účastník akce bude vyloučen v případě, že organizátor, technický správce či pořadatel zjistí nebo bude mít oprávněné podezření na spáchání podvodného, nekalého nebo jiného jednání v rozporu dobrými mravy nebo s těmito pravidly ze strany některého z účastníků akce či jiné osoby, kterým dopomohla danému účastníku akce k získání výhry.

8. Účastí na akci projevuje každý účastník akce souhlas s těmito pravidly a zavazuje se tato pravidla bezvýhradně dodržovat. 

V Praze dne 16. 1. 2023, aktualizováno dodatkem č. 1 k 1. 6. 2023