NIVEA sluneční ochrana

Užijte si i léto bez obav, ať jste kdekoliv!

Kde a proč se chránit?

NEZAPOMEŇTE CHRÁNIT SVOU POKOŽKU PŘED SLUNCEM, AŤ UŽ JSTE KDEKOLI!

Víte, že...
  • PRŮMĚRNÁ DOBA OCHRANY POKOŽKY PŘED SLUNCEM JE POUZE 20 MINUT, PRŮMĚRNÝ BĚH ČI POSEZENÍ U KÁVY TRVÁ MNOHEM DÉLE. 
  • DOKONCE I VE STÍNU SE ROZPTÝLENÉ UV ZÁŘENÍ DOSTANE NA POKOŽKU A MŮŽE ZPŮSOBIT JEJÍ POŠKOZENÍ. 
  • UV ZÁŘENÍ SE ZVYŠUJE AŽ O 12 % S KAŽDÝMI 1000 METRY NADMOŘSKÉ VÝŠKY.
  • 5 SILNÝCH SPÁLENIN OD SLUNCE ZDVOJNÁSOBUJE RIZIKO KOŽNÍHO MELANOMU.
VÁŠ SLUNEČNÍ RÁDCE

JAKÝ PRODUKT JE PRO VÁS NEJLEPŠÍ?

Nevíte si rady, který produkt NIVEA SUN je pro vás a vaši pokožku ten nejvhodnější? Stačí zodpovědět pár otázek a dozvíte se to!

Naše přípravky na opalování

Sluneční ochrana i pro ty nejmenší

Nejvyšší úroveň péče i ochrany před sluncem pro jemnou dětskou pokožku, která se snadno a rychle spálí. Díky své extra voděodolnosti ochrání i během samotného koupání. 
Kulička – Rychlá a přesná aplikace, cestovní balení
Extra hydratace

Protect & Moisture: Chrání a intenzivně hydratuje

Dopřejte své pokožce tu nejlepší péči a ochranu. Účinná kombinace UVA a UVB filtrů pokožku intenzivně chrání před slunečním zářením, a tím zároveň i před předčasným stárnutím pokožky. Jako bonus obsahuje jemné hydratační látky, které zajistí hebkost a vláčnost po dobu až 48 h.

Ochrana pleti obličeje

Ochrání vaši pleť před vznikem jemných linek, vrásek a pigmentových skvrn způsobených slunečními paprsky. A vy si tak můžete užívat krásných letních dnů bez obav z předčasného stárnutí pleti. 
Proti pigmentovým skvrnám
Podporuje zhnědnutí

Protect & Bronze: Ochrana a dokonalé opálení

Hledáte ochranu před škodlivými slunečními paprsky, ale nechcete se vzdát dokonale hnědé pokožky? Jde to! Složení řady Protect & Bronze podporuje tvorbu melaninu, který zajistí podporu přirozeného zhnědnutí vaší pokožky a zároveň vás spolehlivě ochrání před spálením. 

Další přípravky na opalování

UV KALKULÁTOR

JAK VYSOKÝ OF?

UV kalkulátor
Lámete si hlavu, jaký ochranný faktor by měl mít váš přípravek na opalování? V našem UV kalkulátoru zjistíte, jaký je UV index ve vašem regionu nebo tam, kde hodláte trávit dovolenou. Správně zvolená ochrana pak už pro vás bude hračka. 
Opalování & příroda

JEŠTĚ LEPŠÍ A K PŘÍRODĚ ŠETRNĚJŠÍ SLOŽENÍ

Hlavním úkolem výrobků na opalování NIVEA SUN je nejen ochrana vaší pokožky, ale i přírody kolem nás. Proto složení našich výrobků stále vylepšujeme, aby bylo ještě účinnější při ochraně vaší pokožky, ale i více a více šetrné k životnímu prostředí. Nové složení výrobků z řady Protect & Moisture je minimálně ze 73 % snadno biologicky rozložitelné a nenarušuje mikrobiální vrstvu pokožky. Navíc neobsahuje UV filtry (octinoxate, oxybenzone, octocrylene ) ani mikroplasty
Šetrnější k přírodě